‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Uden

‘Het mooiste van het leven zijn de sporen die we achterlaten als we weggaan’

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming uit regio Uden die zich vanuit een grote betrokkenheid inzet om uitvaarten te verzorgen die elk uniek van kleur zijn. Ons doel is een uitvaart vorm te geven als blijvende en troostrijke herinnering.

Aster wordt gevormd door uitvaartverzorger Tessa Hendriks. Zij werkt vanuit een brede expertise en vanuit liefde voor mensen. We willen er voor u zijn, in alle facetten van de uitvaart.

Wij willen ons als uitvaartondernemer in Uden onderscheiden door een transparante, oprechte en informele stijl van werken. We voeren alle diensten rondom de uitvaart zelf uit, om zo onze betrokkenheid te begroten. U heeft altijd te maken met één vaste uitvaartleider.

Wij berekenen geen hoge marges op onze diensten: onze tarieven zijn eerlijk opgebouwd. Om deze in te zien, kunt u via deze site direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat past bij onze heldere en transparante dienstverlening als uitvaartondernemer in Uden.

Aster uitvaartzorg is gespecialiseerd op het gebied van uitvaartspreken. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig niet meer voor een traditioneel kerkelijke uitvaart in Uden. Wij kunnen u begeleiden in het verzorgen van uitvaarten in Uden e.o. die niet kerkgebonden zijn maar waaraan u wellicht wel een religieuze lading wilt geven. Ook een meer creatieve benadering behoort tot de mogelijkheden. Zo willen we een uitvaart vormgeven als weerspiegeling van wie de overledene was en wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekend.

Voor meer informatie over een uitvaart in Uden, kunt u op ieder gewenst moment contact met ons opnemen.

Wij zijn ook actief als
Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Groesbeek, Uitvaartondernemer Helmond, Uitvaartondernemer Kleve, Uitvaartondernemer Limburg, Uitvaartondernemer Malden, Uitvaartondernemer Noord-Brabant, Uitvaartondernemer Oss, Uitvaartondernemer Tiel, Uitvaartondernemer Tilburg, Uitvaartondernemer Uden, Uitvaartondernemer Venlo, Uitvaartondernemer Venray, Uitvaartondernemer Weert, Uitvaartondernemer Wijchen
en als Uitvaartspreker.