‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartspreker

Aster uitvaartzorg is een unieke uitvaartondernemer die zich gespecialiseerd heeft de combinatie van uitvaartverzorgen en uitvaartspreken. Tessa Hendriks werkt binnen Aster als uitvaartverzorger en uitvaartspreker. Tessa heeft een theatrale achtergrond, heeft zich vervolgens bekwaamd in het uitvaartvak en een studie religiewetenschappen gevolgd. Deze combinatie van passies en opleiding maakt dat Tessa in staat is om een afscheid vorm te geven die een weerspiegeling is van de overledene. Het afscheid wordt zo een betekenisvolle herinnering en geeft nabestaanden de kracht om verder te gaan.

De vorm van het afscheid kent weinig grenzen: of u nu kiest voor een levensverhaal, een creatieve uiting van gemis of dankbaarheid, of een spirituele overdenking: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat u informeren door deze website, of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak omtrent onze taak als uitvaartspreker.

Aster uitvaartzorg is werkzaam in een zeer brede regio. We willen ons onderscheiden door onze laagdrempelige, betrokken en warme werkwijze. We nemen alle tijd om te luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om deze, samen met u, te realiseren.

De tarieven die wij hanteren zijn transparant en eerlijk opgebouwd. We voeren alle taken zelf uit: u heeft altijd één vaste uitvaartverzorger, wat onze betrokkenheid garandeert.
Wilt u meer informatie over een uitvaartspreker? Bent u benieuwd naar onze tariefstelling? Via deze website is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.
U kunt ons te alle tijden bereiken: neem gerust contact met ons op via 06-412 111 99.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.