Crematorium FineVita Heteren

‘Wat fijn dat Aster alles kan bieden, van A tot Z.. dat gaf ons heel veel rust en vertrouwen..’ – Anneke, Elst

Het laatste moment in huiselijke sfeer..

In het najaar van 2022 heeft Aster uitvaartzorg crematorium FineVita in Heteren overgenomen. Met deze stap biedt Aster, als enige zelfstandige uitvaartonderneming in de verre regio, een totaalconcept aan. Wij kunnen families hiermee compleet ontzorgen in een verdrietige tijd. FineVita is het kleinste crematorium van Nederland en zeer geschikt om in besloten kring (tot 25 personen) afscheid te nemen. Wanneer elders een ceremonie en samenzijn heeft plaatsgevonden, kan men kiezen om dit af te ronden met vertrek in kleine kring naar het crematorium. FineVita is hier een goede keuze voor: vanwege de kleinschalige sfeer in vergelijking met de ‘grote’ crematoria, de flexibiliteit en relatief lage kosten. Meer informatie is te vinden op www.finevita.nl.

Marcel Jacobi – Medewerker FineVita en Aster uitvaartzorg l Lees meer over Marcel

‘Ik had me nooit kunnen bedenken dat een uitvaart zo fijn kon zijn… We kwamen eerst samen in het uitvaartcentrum, voor de afscheidsceremonie. Mijn broer en ik vertelden ieder een eigen verhaal over onze moeder. Tussendoor klonk er muziek en kwamen er foto’s voorbij. Na de ceremonie gingen we heel natuurlijk over op een samenzijn. Volgens mijn moeders wens waren er Brabantse worstenbroodjes. Het was fijn om familieleden te spreken, we hadden er alle tijd voor. Toen we gingen afronden werd er door alle gasten buiten een erehaag gemaakt. Mijn broer en ik begeleidden de kist naar buiten en wij gingen met onze gezinnen mee naar het crematorium. Het voelde goed zo. Alles op één locatie en het laatste moment speciaal voor ons…’

Hanneke, Driel

Aster Uitvaartcentrum Elst

Ons uitvaartcentrum is een plek die warmte en rust uitstraalt, een plek die aanvoelt als een thuis. Met sfeervolle afscheidskamers waarvan je een eigen sleutel kan ontvangen.

Aster Uitvaartcentrum Huissen

Een sfeervol afscheidshuis, gelegen naast de Zandse Kerk. Een plek waar in alle rust en op eigen wijze afscheid genomen kan worden.

Wij stellen ons graag aan je voor

Aster uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten.