‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Oss

U bent op zoek naar een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer in Oss?

Aster uitvaartzorg is een uitvaartondernemer die in Oss vanuit liefde voor mensen, de donkere periode rondom rouw en verlies wil verlichten. Dat doen we door er voor ú te zijn, en zorg uit handen te nemen waar en zolang als dit nodig is.

Aster uitvaartzorg wordt gevormd door Tessa Hendriks. Zij voert alle taken uit samen met een klein team van ervaren uitvaartverzorgers: er wordt niets uitbesteed aan derden. Zo worden niet alleen de kosten beperkt, maar tevens onze betrokkenheid sterk vergroot. We werken in alle rust, om zo samen met u een uitvaart vorm te geven die uniek van kleur is.

Als uitvaartondernemer onderscheiden wij ons duidelijk door onze oprechte en warme werkwijze. Kwaliteit en transparantie zijn onze speerpunten. U kunt op deze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij willen een uitvaartondernemer in Oss zijn waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn eerlijk opgebouwd, wij berekenen geen hoge marges op onze producten en diensten.

Aster uitvaartzorg werkt in Oss samen met diverse uitvaartcentra. We verzorgen desgewenst ook thuisopbaringen. Een derde mogelijkheid tot opbaring is de gedeeltelijke thuisopbaring: hierbij verblijft de overledene in ons eigen uitvaartcentrum en brengen wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis. Zo denken wij graag met u mee, in zetten we alles in werking om tegemoet te komen aan uw wensen.

Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Oss? Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, neem dus gerust contact met ons op.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.