‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Venlo

Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook. Dat geldt in het bijzonder voor de finale van het leven: de uitvaart. Aster uitvaartzorg wil hierop inspelen. Als uitvaartondernemer in regio Venlo verzorgen wij met liefde uitvaarten die elk uniek van kleur zijn.

De uitvaartverzorger van Aster Uitvaartzorg is Tessa Hendriks. Wij werken beide vanuit grote betrokkenheid en liefde voor mensen. We willen er voor u zijn, in alle facetten van de uitvaart.

Tessa Hendriks is gespecialiseerd op het gebied van uitvaartspreken. Zij kan u begeleiden in het verzorgen van uitvaarten die niet kerkgebonden zijn maar waaraan u wel een religieuze lading wilt geven. Kijk gerust verder op deze site naar alle mogelijkheden.

Wij willen ons als uitvaartondernemer in Venlo onderscheiden door onze informele en warme werkwijze. Voor- en nazorg vormen wezenlijke onderdelen van onze taak. Alle taken voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te begroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vaste uitvaartleider.

Indien gewenst kunt u op deze site direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent: dit pas bij de heldere en transparante dienstverlening die wij als uitvaartondernemer in Venlo willen aanbieden.
Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Venlo e.o.? Neem gerust contact met ons op: u kunt ons te alle tijden bereiken.
Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.