‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Limburg

‘Het mooiste van het leven zijn de sporen die we achterlaten als we weggaan’

Wanneer een dierbare sterft,wordt het stil in de harten van nabestaanden. Aster uitvaartzorg is een uitvaartondernemer uit Limburg e.o. dat zich met een grote betrokkenheid inzet om mensen te ondersteunen in een periode van rouw en afscheid.

Ieder mens is uniek, en dat geldt ook voor iedere uitvaart. Aster uitvaartzorg wil hierop inspelen door er voor u te zijn, naar u te luisteren en samen met u de beoogde wensen te realiseren.

Wij zijn een hecht en klein team van ervaren uitvaartverzorgers. Als uitvaartondernemer in Limburg willen wij ons onderscheiden door een warme en informele benadering. We staan voor heldere dienstverlening en berekenen geen hoge marges op onze diensten. Alle taken voeren we zelf uit, om u zo een hoogst mogelijke betrokkenheid te kunnen garanderen.

Aster uitvaartzorg verzorgt in Limburg complete uitvaarten, maar stimuleert nabestaanden ook om zelf een actieve rol te spelen in het proces van afscheid. Dit kan troost en kracht bieden: een belangrijk onderdeel van de rouwverwerking.

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van uitvaartspreken, en kunnen u zo ondersteunen in de vormgeving en uitvoering van een unieke uitvaart.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Limburg? Op deze site staat veel informatie vermeld, en is het tevens mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.