Aster Uitvaartcentrum Bemmel

De laatste momenten samenzijn, in alle rust en een warme setting.

‘In huiselijke sfeer afscheid nemen, in het hart van Bemmel...’

Sinds juni 2023 heeft Aster Uitvaartzorg het voormalige uitvaartcentrum van De Wit Dela in beheer. In het centrum van Bemmel, naast de Theaterkerk bevindt zich Aster Uitvaartcentrum Bemmel. Zoals in al onze uitvaartcentra is ook hier de huiselijkheid voelbaar en is de sfeer gemoedelijk en rustgevend. Er zijn afscheidskamers die als ‘sleutelkamer’ kunnen dienen: als nabestaande kan je hiervan een eigen sleutel ontvangen om zo altijd even langs te kunnen gaan. Zonder afspraak, op ieder moment van de dag.

Het is tevens mogelijk om een openbare condoleance te organiseren. Ook is de ontvangstruimte in te richten als ruimte waar een afscheidsceremonie kan plaatsvinden, in kleine kring tot 20 personen. Uiteraard kan de uitvaart ook elders plaatsvinden, op iedere plek naar keuze, zoals de Theaterkerk, het Wapen van Bemmel, het nieuwe crematorium in Bemmel of ons eigen kleinschalige crematorium in Heteren. Laat gerust weten waar je voorkeur naar uit gaat; wij bewegen hierin mee.

Aster Uitvaartcentrum Huissen

Een sfeervol afscheidshuis, gelegen naast de Zandse Kerk. Een plek waar in alle rust en op eigen wijze afscheid genomen kan worden.

Crematorium FineVita Heteren

Een huiselijk crematorium, zeer geschikt om in kleine kring afscheid te nemen.

Wij stellen ons graag aan je voor

Aster uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten.