Onze uitvaartbegeleiders

Aster uitvaartzorg bestaat uit een warm, hecht team. Als nabestaande krijg je op de eerste plaats de steun van één van de uitvaartbegeleidsters die bij Aster werkzaam zijn. Tessa, Paula, Caroline of Mincke zal je met de grootst mogelijke aandacht en een luisterend oor begeleiden. Jouw persoonlijke uitvaartbegeleider zal de gehele periode van de uitvaart het vaste aanspreekpunt zijn en alles samen regelen, volgens de wensen die er zijn. Er is alle tijd speciaal voor jou en je naasten; de lijntjes zijn kort en je uitvaartbegeleidster is dag en nacht voor jou bereikbaar. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact en kan er samen worden toegewerkt naar het allermooiste afscheid.

De uitvaartbegeleidsters stellen zich hieronder persoonlijk aan je voor. Vier verschillende vrouwen met allemaal een liefdevol hart voor het vak en één gedeelde werkwijze. Heb je een voorkeur voor één van de uitvaartbegeleidsters? Laat het gerust weten, we proberen hier altijd in mee te bewegen.

Tessa Hendriks

Uitvaartleidster, eigenaresse
Aster Uitvaartzorg | Lees meer

Paula Meijer

Uitvaartleidster | Lees meer

Caroline van Onna

Uitvaartleidster | Lees meer

Mincke van Schuppen

Uitvaartleidster | Lees meer


Nieuws

  • De nieuwe plek
    Ze was nog maar een kind toen ze haar moeder moest begraven. Met de wereld aan haar voeten en tegelijk een groot gemis.. Ze herinnerde… Lees meer: De nieuwe plek
  • Bakkie Troost
    Een kopje koffie of thee voor iedereen die een dierbare heeft verloren: loop gerust even binnen voor een gesprekje, een stukje afleiding of troost. Ontmoeten op ontspannen wijze om het gemis, al is het maar voor even, iets te verlichten.
  • Eenvoud
    ‘’Leg mij maar op een vlotje op de Rijn’’.. ‘’Breng mij maar gewoon weg en klaar…’’ of… nog erger: ‘’Zet mij maar bij buiten bij… Lees meer: Eenvoud