Onze uitvaartbegeleiders

Aster uitvaartzorg bestaat uit een warm, hecht team. Als nabestaande krijg je op de eerste plaats de steun van één van de uitvaartbegeleidsters die bij Aster werkzaam zijn. Tessa, Paula of Caroline zal je met de grootst mogelijke aandacht en een luisterend oor begeleiden. Jouw persoonlijke uitvaartbegeleider zal de gehele periode van de uitvaart het vaste aanspreekpunt zijn en alles samen regelen, volgens de wensen die er zijn. Er is alle tijd speciaal voor jou en je naasten; de lijntjes zijn kort en je uitvaartbegeleidster is dag en nacht voor jou bereikbaar. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact en kan er samen worden toegewerkt naar het allermooiste afscheid.

De uitvaartbegeleidsters stellen zich hieronder persoonlijk aan je voor. Drie verschillende vrouwen met allemaal een liefdevol hart voor het vak en één gedeelde werkwijze. Heb je een voorkeur voor één van de uitvaartbegeleidsters? Laat het gerust weten, we proberen hier altijd in mee te bewegen.

Tessa Hendriks

Uitvaartleidster, eigenaresse
Aster Uitvaartzorg | Lees meer

Paula Meijer

Uitvaartleidster | Lees meer

Caroline van Onna

Uitvaartleidster | Lees meer


Nieuws

  • Aster Uitvaartcentrum Bemmel
    Aster Uitvaartzorg heeft haar derde uitvaartcentrum geopend. Naast de Theaterkerk, in het hart van Bemmel is het voormalige uitvaartcentrum van De Wit Dela overgenomen. Na enkele weken van opknappen en opfrissen is er een sfeervol, huiselijk afscheidshuis ontstaan. Een plek waar op eigen wijze en vooral in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare.
  • Woorden
    ‘’Als alles al is gezegd, wat voegen woorden dan nog toe?’’ We zitten aan tafel om de uitvaart van haar vader te bespreken. Na een … Lees meer
  • Tijd
    ‘Niet de tijd gaat voorbij.. maar jij en ik…’ Een frase uit een gedicht van Rutger Kopland. De tijd is een begrip dat in een … Lees meer