Onze uitvaartbegeleiders

Aster uitvaartzorg bestaat uit een warm, hecht team. Als nabestaande krijg je op de eerste plaats de steun van één van de uitvaartbegeleidsters die bij Aster werkzaam zijn. Tessa, Paula, Caroline of Mincke zal je met de grootst mogelijke aandacht en een luisterend oor begeleiden. Jouw persoonlijke uitvaartbegeleider zal de gehele periode van de uitvaart het vaste aanspreekpunt zijn en alles samen regelen, volgens de wensen die er zijn. Er is alle tijd speciaal voor jou en je naasten; de lijntjes zijn kort en je uitvaartbegeleidster is dag en nacht voor jou bereikbaar. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact en kan er samen worden toegewerkt naar het allermooiste afscheid.

De uitvaartbegeleidsters stellen zich hieronder persoonlijk aan je voor. Vier verschillende vrouwen met allemaal een liefdevol hart voor het vak en één gedeelde werkwijze. Heb je een voorkeur voor één van de uitvaartbegeleidsters? Laat het gerust weten, we proberen hier altijd in mee te bewegen.

Tessa Hendriks

Uitvaartleidster, eigenaresse
Aster Uitvaartzorg | Lees meer

Paula Meijer

Uitvaartleidster | Lees meer

Caroline van Onna

Uitvaartleidster | Lees meer

Mincke van Schuppen

Uitvaartleidster | Lees meer


Nieuws

  • Eenvoud
    ‘’Leg mij maar op een vlotje op de Rijn’’.. ‘’Breng mij maar gewoon weg en klaar…’’ of… nog erger: ‘’Zet mij maar bij buiten bij… Lees meer: Eenvoud
  • Herdenking 2023
    Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren. Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist, om deze nog eens te laten klinken. Een moment van aandacht, met na afloop koffie, thee en warme chocolademelk.
  • Open Avond Aster Uitvaartzorg
    Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan… Lees meer: Open Avond Aster Uitvaartzorg