‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Tilburg

Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook. Dat geldt in het bijzonder voor de finale van het leven: de uitvaart. Aster uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Tilburg en omgeving die elk uniek van kleur zijn.

Wij zijn een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich omgeving Tilburg met liefde inzet om een afscheid draaglijk te maken. Dat doen we door er voor u te zijn: we willen zorg uit handen nemen waar en zolang als dat nodig is.

Aster Uitvaartzorg is opgericht door Tessa Hendriks. Zij werkt vanuit een grote betrokkenheid en liefde voor mensen. Vanuit onze brede expertise kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een uitvaart die een weerspiegeling is van uw overleden dierbare en wat hij of zij voor u heeft betekend.

Aster uitvaartzorg verzorgt complete uitvaarten en is daarnaast gespecialiseerd in uitvaartspreken en ritueelbegeleiden. Hiermee willen wij inspelen op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een niet-kerkgebonden uitvaart in Tilburg e.o. Wij kunnen u terzijde staan in het vormgeven van een afscheidsplechtigheid die geheel past bij uw wensen.

Wij berekenen geen hoge marges op onze diensten, in tegenstelling tot veel grote uitvaartondernemingen. Via deze website is het mogelijk om direct een persoonlijke offerte aanvragen: zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit past bij de wijze waarop wij ons als uitvaartondernemer in Tilburg willen onderscheiden.
Wenst u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Tilburg? U kunt ons op ieder moment bereiken via nummer: 06- 412 111 99. We staan u graag te woord.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.