‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Weert

‘Wat op liefde is gebouwd, kent geen vergeten’

Ieder mens is uniek, en dat geldt natuurlijk ook voor de voor de finale van het leven: de uitvaart. Aster uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in regio Weert die elk uniek van kleur zijn.

De eigenaresse en uitvaartleidster van Aster is Tessa Hendriks en zij wordt ondersteund door een vast team van uitvaartprofessionals. Wij werken vanuit een grote betrokkenheid en vanuit liefde voor mensen. Ons doel is er voor u te zijn, waar en zolang als u dat nodig heeft: in ieder facet van de uitvaart.

Als uitvaartondernemer in Weert willen wij ons duidelijke onderscheiden door onze oprechte en eerlijke werkwijze. We berekenen geen hoge marges: onze tarieven zijn eerlijk opgebouwd. U kunt direct via deze site een offerte aanvragen: zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit past bij de heldere en transparante dienstverlening die wij als uitvaartondernemer in Weert willen aanbieden.

Aster uitvaartzorg verzorgt complete uitvaarten van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitvaartspreken en ritueelbegeleiden. Hiermee willen wij inspelen op de steeds groter wordende vraag naar de niet-kerkgebonden uitvaart in Weert. Wij kunnen u terzijde staan in het vormgeven van een afscheidsplechtigheid die geheel past bij uw wensen, met de gewenste spirituele of creatieve benadering.

Via deze website kunt u meer informatie vinden over wie wij zijn, onze visie en werkwijze. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons op ieder moment bereiken via nummer: 06- 412 111 99.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.