‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Malden

‘Het mooiste van het leven zijn de sporen die we achterlaten als we weggaan’

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming uit Malden e.o. die zich met hart en ziel inzet om de uitvaart tot een blijvende herinnering te laten verworden die de kracht geeft om verder te gaan.

Als uitvaartondernemer in Malden verzorgen wij met liefde uitvaarten die elk uniek van kleur zijn. De uitvaartverzorger van Aster Uitvaartzorg is Tessa Hendriks. Zij werkt vanuit een grote betrokkenheid en liefde voor mensen. We willen er voor u zijn, in alle facetten van de uitvaart.

Wij willen ons als uitvaartondernemer in Malden onderscheiden door een transparante en informele stijl van werken. We voeren alle diensten rondom de uitvaart zelf uit, om zo onze betrokkenheid sterk te vergroten.

Aster uitvaartzorg is gespecialiseerd op het gebied van uitvaartspreken. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig niet meer voor een traditioneel kerkelijke uitvaart. Wij kunnen u begeleiden in het verzorgen van uitvaarten in Malden e.o. die niet kerkgebonden zijn maar waaraan u wellicht wel een religieuze lading wilt geven. Ons doel is een uitvaart vorm te geven die een weerspiegeling is van wie de overledene was en wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekend.

Wij berekenen geen hoge marges op onze diensten: onze tarieven zijn eerlijk opgebouwd. Indien u hier benieuwd naar bent, kunt u via deze site direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat past bij de heldere en transparante dienstverlening die wij als uitvaartondernemer in Malden aanbieden.
Voor meer informatie over een uitvaart in Malden, kunt u op ieder gewenst moment contact met ons opnemen.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.