‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

‘Het mooiste van het leven zijn de sporen die we achterlaten als we weggaan’

Wanneer een dierbare sterft, wordt het stil in de harten van de nabestaanden. Aster uitvaartzorg wil zich inzetten om de uitvaart, als finale van het leven, tot een blijvende herinnering te laten verworden die de kracht geeft om verder te gaan.

Als uitvaartondernemer in regio Helmond verzorgen wij met liefde uitvaarten die elk uniek van kleur zijn. Aster Uitvaartzorg wordt gevormd door Tessa Hendriks. Wij werken vanuit een grote betrokkenheid en willen er voor u zijn, in alle facetten van de uitvaart.

Tessa Hendriks is gespecialiseerd op het gebied van uitvaartspreken. Zij kan u begeleiden in het verzorgen van uitvaarten in Helmond e.o. die niet kerkgebonden zijn maar waaraan u wel een religieuze lading wilt geven. Ons doel is een uitvaart vorm te geven die een weerspiegeling is van wie de overledene was en wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekend.

Wij willen ons als uitvaartondernemer in Helmond onderscheiden door onze oprechte en informele werkwijze. Voor- en nazorg vormen belangrijke onderdelen van onze taak. We voeren alle diensten rondom de uitvaart zelf uit, om zo onze betrokkenheid te begroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vaste uitvaartleider.

Op deze site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat past bij de heldere en transparante dienstverlening die wij als uitvaartondernemer in Helmond aan willen bieden willen.

Indien u meer informatie wilt over het verzorgen van een uitvaart in Helmond e.o., kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn te alle tijden bereikbaar via nummer 06 – 412 111 99.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.