‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Gendt

Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook. Dat geldt in het bijzonder voor de finale van het leven: de uitvaart. Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich omgeving Gendt met liefde inzet om een afscheid draaglijk te maken. Dat doen we door er voor u te zijn, en zorg uit handen te nemen waar nodig.

Persoonlijk en betrokken

Aster wordt gevormd door Tessa Hendriks en haar vaste team van betrokken uitvaartprofessionals. Tessa is van origine afkomstig uit Bemmel en kent de regio dus zeer goed. Met een eigen uitvaartcentrum in Huissen en Elst biedt Aster als uitvaartondernemer twee prachtige, sfeervolle afscheidslocaties.
Vanuit onze brede expertise en een grote betrokkenheid kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een uitvaart die een weerspiegeling is van uw overleden dierbare en wat hij of zij voor u heeft betekend. Zo wordt de uitvaart een blijvende en troostrijke herinnering.

Eerlijk en onderscheidend

Als uitvaartondernemer in Gendt willen we ons onderscheiden door een eerlijke en oprechte werkwijze. We berekenen geen hoge marges, in tegenstelling tot vele grote uitvaartondernemingen. Via deze site is het mogelijk om direct een persoonlijke offerte aanvragen: zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit past bij de heldere en transparante dienstverlening die wij als uitvaartondernemer in Gendt aanbieden..

Aster uitvaartzorg is gespecialiseerd in uitvaartspreken en ritueelbegeleiden. Hiermee willen wij inspelen op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een niet-kerkgebonden uitvaart. Wij kunnen u terzijde staan in het vormgeven van een afscheidsplechtigheid die geheel past bij uw wensen.

Wenst u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart in Gendt en omgeving? U kunt ons op ieder moment bereiken via 06- 412 111 99. We staan voor u klaar.

Wij zijn ook actief als
Uitvaartondernemer Groesbeek, Uitvaartondernemer Helmond, Uitvaartondernemer Kleve, Uitvaartondernemer Limburg, Uitvaartondernemer Malden, Uitvaartondernemer Noord-Brabant, Uitvaartondernemer Oss, Uitvaartondernemer Tiel, Uitvaartondernemer Tilburg, Uitvaartondernemer Uden, Uitvaartondernemer Venlo, Uitvaartondernemer Venray, Uitvaartondernemer Weert, Uitvaartondernemer Wijchen
en als Uitvaartspreker.