Kosten

‘Geen verrassingen: de begroting was helder in één oogopslag.’ – Gonny, Elst

‘Wat kost een uitvaart?’

Een veel gestelde vraag en natuurlijk begrijpen wij deze.  De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen die er zijn. Een begrafenis is doorgaans prijziger dan een crematie, omdat je dan te maken hebt met (terugkerende) grafrechten en een monument. Maar ook de keuze voor een bepaald soort catering kunnen de kosten van een uitvaart beïnvloeden: koffie en cake hebben een andere prijs dan bijvoorbeeld een luxe lunch, borrel of tapasbuffet.

Aster uitvaartzorg verzorgt uitvaarten die variëren van zeer eenvoudig en sober tot luxe, grootschalig en uitbundig. De kosten hiervan variëren daardoor grofweg van 3500 euro tot 10.000 euro. Gemiddeld bedragen uitvaarten in ons land, zo is ook na te lezen op diverse sites, rond de 7000 euro.

Zoals ieder mens uniek is, zo zijn ook ieders uitvaartwensen uniek en daarom is iedere uitvaart maatwerk. Voor onze dienstverlening rekenen wij standaard tarieven, en dit wordt vermeerderd met de persoonlijke wensen die er zijn. Wij stellen graag en vrijblijvend een kostenbegroting op, welke aan te vragen is via onderstaand formulier. Zo heb je snel en eenvoudig een beeld van de kosten van een uitvaart die past bij jou of jullie wensen.


Offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring.

Uitvaartverzekering

Aster uitvaartzorg is onafhankelijk en niet aangesloten bij enige partij. Wij kunnen en mogen daarom werken met alle polissen, ook die van jou of je overleden dierbare.