Laatste wensengids

Wil je graag je wensen op papier zetten? Dan is onze ‘Laatste Wensengids’ hiervoor een handige leidraad.

Het kan maar geregeld zijn. Het boekje ligt in de la en mijn kinderen weten ervan. Ik hoop dat het daar nog lang mag verstoffen, maar je weet maar nooit…’

Wil je graag je wensen op papier zetten? Dan is onze Laatste Wensengids hiervoor een handige leidraad. De gids neemt je mee in de mogelijkheden die er zijn, en de keuzes die je kunt maken. Je vinkt aan wat je wensen zijn, en licht toe wat nodig is om te vermelden.

Het is zelfs mogelijk om een adressenlijst of muziekvoorkeuren toe te voegen. Zo ontzorg je je nabestaanden, en breng je helder in kaart hoe het afscheid eruit mag komen te zien.

Wil je een laatste wensengids aanvragen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen wij kosteloos een exemplaar op. In onze uitvaartcentra liggen de Laatste Wensengidsen ook altijd klaar bij de ingang.

Vind je het fijn om de gids samen door te nemen en in te vullen? Geen probleem, we maken hiervoor graag even een afspraak.

Kosten

Een veel gestelde vraag en natuurlijk begrijpen wij deze. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen die er zijn.

Vóór een overlijden

‘Het laatste wat ik wilde, is mijn kinderen hiermee opzadelen. Na een overlijden gebeurt er al zoveel. Ik wil het voor hen geregeld hebben…’

Uitvaartverzekering

Aster uitvaartzorg is onafhankelijk en niet aangesloten bij enige partij. Wij kunnen en mogen daarom werken met alle polissen, ook die van jou of je overleden dierbare.