Aster Uitvaartcentrum Huissen

Een sfeervolle locatie, gelegen naast de Zandse Kerk. Alle tijd en ruimte om op eigen wijze afscheid te nemen.

‘Een serene plek, stijlvol en kleinschalig…

In 2016 opende Aster uitvaartzorg ‘Bloesem: huis van afscheid’ in Huissen. Een plek met een verhaal, deels inpandig in de Zandse Kerk in Huissen. Vanaf juni 2022 gaat ‘Bloesem’ verder onder de naam ‘Aster Uitvaartcentrum Huissen’. Ons uitvaartcentrum heeft een rouwkamer waarvan je als familie een eigen sleutel kunt ontvangen, zodat je altijd en onbeperkt bij je overleden dierbare kunt zijn.

In de ceremonieruimte kan een afscheid tot 35 personen worden georganiseerd, met jullie eigen muziek en andere gewenste invulling. Verwachten jullie meer aanwezigen? Dan kan de uitvaart plaatsvinden in de kerk, een prachtig gebouw dat is verbouwd tot gemeenschapshuis. Een zeer sfeervolle locatie voor een afscheid in iedere denkbare vorm. Van klassieke uitvaart tot een modern afscheid met na afloop een drankje aan de bar; het kan allemaal in de Zandse Kerk worden verzorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om de uitvaart op een andere plek naar keuze te organiseren. We denken daarin graag met je mee.

Aster Uitvaartcentrum Huissen

Een sfeervol afscheidshuis, gelegen naast de Zandse Kerk. Een plek waar in alle rust en op eigen wijze afscheid genomen kan worden.

Crematorium FineVita Heteren

Een huiselijk crematorium, zeer geschikt om in kleine kring afscheid te nemen.

Wij stellen ons graag aan je voor

Aster uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten.