Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Vóór een overlijden

‘Het laatste wat ik wilde, is mijn kinderen hiermee opzadelen. Na een overlijden gebeurt er al zoveel. Ik wil het voor hen geregeld hebben…’

Deze uitspraak horen wij steeds vaker. Uit ervaring kunnen we het ons ook zeker voorstellen. Het regelen van een uitvaart voelt, gelukkig, vaak voor mensen een ‘ver van mijn bed show’. Maar helaas weten we allemaal dat je er op een dag voor komt te staan. Dat is het fijn als je je nalatenschap geregeld hebt, maar ook dat je je uitvaartwensen kenbaar hebt gemaakt.

Het is mogelijk om dit in een vrijblijvende voorbespreking met ons te doen. We komen graag even langs bij je thuis of ontvangen je in één van onze uitvaartcentra. Wij luisteren naar je wensen en ideeën en adviseren waar nodig. Ook stellen we graag een kostenbegroting op, zodat je weet waar jij, en je nabestaanden aan toe zijn. Dat geeft rust voor iedereen.

Via deze website is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, op basis van jouw persoonlijke uitvaartwensen. Klik hier om naar het offerteformulier te gaan. 

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer