Aster Uitvaartcentrum Elst

Wanneer je afscheid moet gaan nemen van je geliefde dierbare, dan zoek je naar een plek die warmte en rust uitstraalt. Een plek die aanvoelt als een thuis.

‘Een huis als een thuis. Wat een warme plek om afscheid te nemen…’

Wanneer je afscheid moet gaan nemen van je geliefde dierbare, dan zoek je naar een plek die warmte en rust uitstraalt. Een plek die aanvoelt als een thuis.

Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio en hier maken wij ook gebruik van. In het hart van Elst hebben wij bovendien ons eigen prachtige uitvaartcentrum.

Uniek in ons uitvaartcentrum zijn de sfeervolle afscheidskamers waarvan je een eigen sleutel kan ontvangen. Geen bezoek op afspraak, maar je kunt dus altijd en onbeperkt je geliefde bezoeken. Even spontaan langs, omdat dit zo voelt of omdat je even een bloemetje wilt brengen: het kan altijd. In de gezamenlijke familiekamer staat bovendien de koffie altijd klaar, en bij mooi weer loop je zo even de tuin in.

De dag van de uitvaart kan (bijna) in zijn geheel plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Er is namelijk ook een ruime aula, genaamd de Lingezaal. Deze ruimte kunnen we inzetten zoals gewenst: er kan een afscheidsceremonie plaatsvinden, een condoleance, koffietafel of afscheidsborrel. Ook is er een ruime ontvangstruimte die ook als koffiekamer dienst kan doen. Naast de Lingezaal bevindt zich een ruime en lichte serre waar men samen kan komen. De serre verbindt de Lingezaal met de prachtige ruime tuin: bij mooi weer kunnen alle puien open worden gezet. Het buitengevoel, de huiselijke ambiance en de rust wordt door veel families als zeer prettig ervaren. Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, bieden wij zo een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis en in een warme, eigen sfeer afscheid te nemen.

Aster Uitvaartcentrum Elst

Ons uitvaartcentrum is een plek die warmte en rust uitstraalt, een plek die aanvoelt als een thuis. Met sfeervolle afscheidskamers waarvan je een eigen sleutel kan ontvangen.

Aster Uitvaartcentrum Bemmel

Een huiselijk afscheidshuis, gelegen naast de Theaterkerk in het centrum van Bemmel. De huiselijkheid is voelbaar en de sfeer is gemoedelijk en rustgevend.

Aster Uitvaartcentrum Huissen

Een sfeervol afscheidshuis, gelegen naast de Zandse Kerk. Een plek waar in alle rust en op eigen wijze afscheid genomen kan worden.

Wij stellen ons graag aan je voor

Aster uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten.