Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Aster Uitvaartcentrum

‘Een huis als een thuis. Wat een warme plek om afscheid te nemen…’

Wanneer je afscheid moet gaan nemen van je geliefde dierbare, dan zoek je naar een plek die warmte en rust uitstraalt. Een plek die aanvoelt als een thuis.

Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio en hier maken wij ook gebruik van. In het hart van Elst hebben wij bovendien ons eigen prachtige uitvaartcentrum.

Uniek in ons uitvaartcentrum zijn de sfeervolle afscheidskamers waarvan je een eigen sleutel kan ontvangen. Geen bezoek op afspraak, maar je kunt dus altijd en onbeperkt je geliefde bezoeken. Even spontaan langs, omdat dit zo voelt of omdat je even een bloemetje wilt brengen: het kan altijd. In de gezamenlijke familiekamer staat bovendien de koffie altijd klaar, en bij mooi weer loop je zo even de tuin in.

De dag van de uitvaart kan (bijna) in zijn geheel ook plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Er is namelijk ook een ruime aula, genaamd de Lingezaal. Deze ruimte kunnen we inzetten zoals jij en jullie dat willen: er kan een afscheidsceremonie plaatsvinden, een condoleance, koffietafel of afscheidsborrel. Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, bieden wij een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis en in een warme, eigen sfeer afscheid te nemen.

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer