Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Begrafenisondernemer Nijmegen

aster uitvaartzorg tessa hendriksAster uitvaartzorg is een betrokken begrafenisondernemer die in regio Nijmegen unieke uitvaarten verzorgt. Na het overlijden kunt u direct contact met ons opnemen: wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Vervolgens zullen we stap voor stap, in nauw overleg met u, toewerken naar een passend afscheid. Hier zijn geen vastgestelde regels of paden voor.

Altijd uniek en persoonlijk

Zoals ieder mens uniek is, zo zal iedere begrafenis dat ook zijn. Onze kracht ligt in het luisteren naar uw wensen, en meedenken in de mogelijkheden die er voor u zijn. Van een intiem en kleinschalig afscheid tot een uitgebreide uitvaart op een bijzondere locatie: Aster uitvaartzorg kan inspelen op al uw vragen.

In Nijmegen zijn diverse begraafplaatsen gevestigd, zoals Jonkerbos en Rustoord. Wij kunnen als begrafenisondernemer binnen Nijmegen overal terecht en zo de begrafenis geheel naar wens organiseren. Voorafgaand aan de uitvaart kunnen wij zowel een thuisopbaring verzorgen, als een opbaring in één van de uitvaartcentra die Nijmegen rijk is.

Bent u verzekerd? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen als begrafenisondernemer de kosten rechtstreeks verrekenen met uw verzekeraar.

Neem direct contact met ons op

Omdat wij scherpe en eerlijke tarieven hanteren bent u vaak tevens goedkoper uit. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via deze site.

Uiteraard kunnen wij ook in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden doornemen. Neemt u gerust contact op met Tessa Hendriks via 06-41211199.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Doornenburg, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Huissen en Begrafenisondernemer Lingewaard.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...