‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Angeren

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op nabestaanden af. Een wirwar aan emoties en vragen dienen zich aan. Het is op zo´n moment fijn dat u de zorg uit handen kunt geven aan betrouwbare, lokale begrafenisondernemer.

Aster uitvaartzorg is een begrafenisondernemer die in Angeren en omgeving uitvaarten verzorgd die geheel aansluiten op de wensen van nabestaanden. Er bestaan hier geen regels of protocollen voor: ieder mens is immers anders, en zo hoort een afscheid dat ook te zijn.

Als begrafenisondernemer in Angeren kunnen wij een thuisopbaring verzorgen, maar kunnen wij ook terecht in de vele rouwcentra, zalencentra, crematoria en begraafplaatsen in de omgeving.

Uw wens staat hierin altijd centraal: wij luisteren naar uw verhaal en vragen, en spelen in op uw behoeften.

Wij voeren als begrafenisondernemer in Angeren alle diensten zelf uit. Kleinschaligheid en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Nabestaanden hebben dan ook altijd te maken met slechts één aanspreekpersoon.

De kosten van een begrafenis kunnen enorm verschillen. Ongeacht of u een verzekering heeft: u kunt bij ons terecht en wij verrekenen de kosten rechtstreeks met de verzekeraar. Via deze site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Uiteraard kunnen wij desgewenst ook bij u langs komen om, geheel zonder verplichting, de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons bereiken via nummer 026- 20 22 388. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Doornenburg, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Huissen, Begrafenisondernemer Lingewaard en Begrafenisondernemer Nijmegen.