‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Arnhem

Aster uitvaartzorg is een begrafenisondernemer in regio Arnhem, die al vele diverse uitvaarten heeft mogen verzorgen vanuit de persoonlijke wensen van nabestaanden en hun dierbare overledene. Kleinschaligheid, een luisterend oor en een warme benadering zijn onze speerpunten.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster. Als uitvaartleider en uitvaartspreker werkt zij nauw samen met een klein team, waardoor wij een grote betrokkenheid kunnen garanderen. Vanaf dag één hebben nabestaanden te maken met dezelfde contactpersoon die alles in werking zal stellen om het afscheid geheel volgens wens vorm te geven.

Persoonlijk en warm

We zijn een begrafenisondernemer die binnen Arnhem uitvaarten kan verzorgen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden ongekend als het gaat om uitvaarten: van een klein, intiem afscheid tot een uitgebreide uitvaart op een bijzondere locatie: Aster uitvaartzorg kan inspelen op alle vragen.

Wij luisteren naar uw verhaal en uw vragen: een begrafenis wordt zo een unieke en troostrijke beleving waaruit nabestaanden kracht kunnen om verder te gaan.

Als begrafenisondernemer in Arnhem werken wij samen met Begraafplaats en Crematorium Moscowa, evenals Natuurbegraafplaats Heidepol. Uiteraard kunnen wij ook buiten Arnhem terecht bij diverse crematoria en begraafplaatsen.

Eerlijke tarieven

Aster hanteert als begrafenisondernemer eerlijke en transparante tarieven. Wij berekenen de kosten voor begraven altijd rechtstreeks aan de nabestaanden door.

Onze werkwijze is informeel en oprecht. Via deze site kunt u kennis maken met ons als begrafenisondernemer, met onze visie en specialisaties.

U kunt tevens heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u snel een helder beeld van onze tariefstelling.

Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord. U kunt ons op ieder gewenst moment bereiken via 026- 20 22 388

Mocht u prijs stellen op een kennismaking, laat het ons gerust weten. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in de naaste regio Angeren, Doornenburg, Gendt en Huissen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 – 412 111 99