‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Lingewaard

´Het mooiste van het leven, zijn de sporen die je achterlaat als je weggaat´

Afscheid nemen van een dierbare vraagt tijd en aandacht. Aster uitvaartverzorging is een begrafenisondernemer in Lingewaard die u in alle rust wil ondersteunen in een tijd van rouw en verlies.

Met ons kleinschalige en ruim ervaren team van uitvaartverzorgers verzorgen wij uitvaarten binnen Lingewaard en omgeving die elk uniek van kleur zijn. De wensen van overledene en nabestaanden vormen altijd het uitgangspunt: het gaat immers om úw afscheid.

Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit: nabestaanden hebben te maken met één vast contactpersoon. Onze betrokkenheid is daarmee vanzelfsprekend groot. U kunt zowel voorafgaand, tijdens als na de uitvaart op onze steun rekenen.

Tessa Hendriks, van origine afkomstig uit Lingewaard, is uitvaartleider en uitvaartspreker binnen Aster uitvaartzorg. Samen met een team van vertrouwde uitvaartverzorgers begeleiden wij u stap voor stap naar een passend afscheid. Als begrafenisondernemer in Lingewaard is Aster uitvaartzorg inmiddels een vertrouwd gezicht.

Wij hanteren als begrafenisondernemer in Lingewaard een warme en informele werkwijze, waarin de wensen van de overledene en de nabestaanden in alles voorop worden gesteld. Stap voor stap werken we, in alle rust, toe naar een passend afscheid.

Steeds vaker willen mensen al in een voorstadium een uitvaart bespreken. Het kan rust geven om te weten dat alles goed is geregeld. Het geeft bovendien duidelijkheid in de kosten die met een uitvaart gemoeid gaan. Als begrafenisondernemer in Lingewaard spelen wij hier graag op in. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent: zowel qua inhoud als financieel. Wanneer er sprake is van een uitvaartverzekering, kunnen wij de kosten rechtstreeks verrekenen met de verzekeraar. Daar hoeft u niets voor te doen.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak: 0481 – 766 530.

Via deze site is het tevens mogelijk om direct een kostenbegroting op te vragen.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Doornenburg, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Huissen en Begrafenisondernemer Nijmegen.