‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Doornenburg

Het afscheid nemen van een overleden dierbare vraagt tijd en aandacht. Aster uitvaartverzorging is een begrafenisondernemer in Doornenburg en omgeving, die klaar staat om nabestaanden te ondersteunen in een tijd van rouw en verlies.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster uitvaartzorg. Samen met een klein, hecht team verzorgen wij als begrafenisondernemer uitvaarten in regio Doornenburg. Wij voeren onze diensten zelf uit: u heeft altijd te maken met één vast contactpersoon.

Vanuit alle rust wordt er, in nauw overleg met nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die past bij uw wensen én budget. Ongeacht of u verzekerd bent: wij verzorgen een uitvaart geheel op maat.

Als begrafenisondernemer in Doornenburg kunnen wij een thuisopbaring verzorgen, maar kunnen wij ook terecht in de vele rouwcentra, crematoria en begraafplaatsen die de omgeving rijk is. Uw wens staat hierin altijd centraal: wij luisteren naar uw verhaal en vragen, en spelen in op uw behoeften.

Heeft u een uitvaartverzekering? Dat is geen enkel probleem. Ongeacht waar u verzekerd bent u kunt bij ons terecht en wij verrekenen de kosten rechtstreeks met de verzekeraar.

Via deze site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook bij u langs komen om, geheel zonder verplichting, de mogelijkheden te bespreken.

U kunt Tessa Hendriks bereiken via nummer 0481 – 766 530 of via het emailadres info@aster-uitvaartzorg.nl

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Huissen, Begrafenisondernemer Lingewaard en Begrafenisondernemer Nijmegen.