Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Begrafenisondernemer Doornenburg

Het afscheid nemen van een overleden dierbare vraagt tijd en aandacht. Aster uitvaartverzorging is een begrafenisondernemer in Doornenburg en omgeving, die klaar staat om nabestaanden te ondersteunen in een tijd van rouw en verlies.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster uitvaartzorg. Samen met een klein, hecht team verzorgen wij als begrafenisondernemer uitvaarten in regio Doornenburg. Wij voeren onze diensten zelf uit: u heeft altijd te maken met één vast contactpersoon.

Vanuit alle rust wordt er, in nauw overleg met nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die past bij uw wensen én budget. Ongeacht of u verzekerd bent: wij verzorgen een uitvaart geheel op maat.

Als begrafenisondernemer in Doornenburg kunnen wij een thuisopbaring verzorgen, maar kunnen wij ook terecht in de vele rouwcentra, crematoria en begraafplaatsen die de omgeving rijk is. Uw wens staat hierin altijd centraal: wij luisteren naar uw verhaal en vragen, en spelen in op uw behoeften.

Heeft u een uitvaartverzekering? Dat is geen enkel probleem. Ongeacht waar u verzekerd bent u kunt bij ons terecht en wij verrekenen de kosten rechtstreeks met de verzekeraar.

Via deze site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook bij u langs komen om, geheel zonder verplichting, de mogelijkheden te bespreken.

U kunt Tessa Hendriks bereiken via nummer 06-41211199 of via het emailadres info@aster-uitvaartzorg.nl

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Huissen, Begrafenisondernemer Lingewaard en Begrafenisondernemer Nijmegen.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...