‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Gendt

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en ruim ervaren begrafenisondernemer die in Gendt en omgeving zeer persoonlijke uitvaarten verzorgt. Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook: Aster uitvaartzorg speelt hier op in en staat dag en nacht klaar om nabestaanden te ondersteunen in een periode van rouw en verlies.

Uniek en persoonlijk

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster. Met een klein en hecht team verzorgen wij als begrafenisondernemer uitvaarten in regio Gendt. die elk uniek van kleur zijn. De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand.

Alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd. Door deze werkwijze wordt niet alleen de betrokkenheid sterk vergroot, maar hebben nabestaanden tevens te maken met één vast contactpersoon.

Uw wensen staan voorop

Als betrokken begrafenisondernemer in Gendt en omgeving, denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid.

De mogelijkheden hierin zijn ongekend: wij kunnen een thuisopbaring verzorgen maar kunnen ook terecht in de vele uitvaartcentra die uw regio rijk is. Met de crematoria en begraafplaatsen in regio Gendt werken wij zeer prettig samen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over ons als begrafenisondernemer, over onze visie en werkwijze. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Mocht u het prettig vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons, dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen via het nummer:

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0481 – 766 530

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Doornenburg, Begrafenisondernemer Huissen, Begrafenisondernemer Lingewaard en Begrafenisondernemer Nijmegen.