‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Huissen

Aster uitvaartzorg is een begrafenisondernemer in Huissen die persoonlijke en unieke uitvaarten verzorgt. Met ons kleinschalige, hechte team nemen wij alle tijd om samen met u een afscheid vorm te geven. Hierbij vormen de wensen van de overledene en nabestaanden het uitgangspunt. Met een luisterend oor staan wij u bij in een periode van rouw en verlies. Samen met u werken we stap voor stap toe naar een passend afscheid. Zo wordt een afscheid een troostende herinnering.

Ieder afscheid uniek

Hier bestaan geen regels of protocollen voor: ieder afscheid is uniek. Of het nou de keuze van de kist, de locatie of de bloemen betreft: de mogelijkheden zijn tegenwoordig ongekend en wij spelen hier als begrafenisondernemer in Huissen graag op in.

Bij u uit de regio

Als begrafenisondernemer in Huissen kunnen wij terecht in de vele rouwcentra, de begraafplaatsen en crematoria die de regio rijk is. In Huissen-Zand hebben wij naast de Zandse Kerk  een eigen uitvaartcentrum in beheer: ‘Bloesem: huis van afscheid’: een warme, huiselijke plek om in alle rust afscheid te nemen.

De afscheidsceremonie kan tegenwoordig op vele mooie locaties plaatsvinden. Hierin denken we als begrafenisondernemer in Huissen graag in mee. Wij hebben goede contacten met  zalencentrum De Valom  en De Buitenpoort. Het is mogelijk om op deze locaties een heel persoonlijk en warm afscheid te organiseren. Uw wens staat hierin altijd voorop: wij luisteren graag naar uw verhaal en spelen in op uw behoeften.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over Aster uitvaartzorg, de visie en werkwijze. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij zijn altijd bereikbaar

Mocht u het prettig vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons als begrafenisondernemer in Huissen, dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen via het nummer 026- 20 22 388.

Wij zijn ook actief als
Begrafenisondernemer AngerenBegrafenisondernemer Arnhem, Begrafenisondernemer Doornenburg, Begrafenisondernemer Gendt, Begrafenisondernemer Lingewaard en Begrafenisondernemer Nijmegen.