Paula Meijer

Uitvaartleidster

Ik ben Paula Meijer, ik woon samen met mijn partner Dirk en onze 4 kinderen. Sinds 2006 ben ik werkzaam als uitvaartleider en sinds 2018  voor Aster Uitvaartzorg.

Onze samenwerking is begonnen toen Tessa met zwangerschapsverlof ging en zij iemand nodig had om haar te vervangen. Deze samenwerking is ons beide zo goed bevallen dat ik sinds november 2019 op een vaste basis uitvaarten verzorg voor Aster.

Toen ik op de basisschool zat wist ik al dat ik “iets” wilde gaan doen in de uitvaartzorg. Pas toen ik op de middelbare school zat werd duidelijk dat het vak uitvaartleider mij op het lijf geschreven was en is. In verband met mijn jonge leeftijd was het lastig om hier werk in te vinden, maar via een aantal omwegen startte ik op mijn 26e als fulltime uitvaartleidster. Ik heb inmiddels vele uitvaarten mogen begeleiden. De nadruk ligt voor mij op intimiteit en vertrouwen, de families staan centraal. Ik zal proberen om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Het geeft me dan ook ontzettend veel voldoening om te zien dat de uitvaart precies zo is geworden als gewenst.

De uitvaarten die ik 10 jaar geleden verzorgde zijn totaal anders als hedendaags. Er is veel meer mogelijk. Het kost wel wat meer tijd in de organisatie, maar daar ligt een uitdaging die ik graag aanneem. De uitvaart is een dag van herkenning.