Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan'

Neem gerust contact met ons op

Caroline van Onna

Mijn naam is Caroline van Onna en ik woon met mijn man, twee honden, een poes en een ‘asielparkiet’ in een leuke woonboerderij in Angeren. Samen hebben wij het geluk om ouders te mogen zijn van een prachtige zoon en even prachtige dochter.

Het onderwerp ‘Rouw en Verwerking’ loopt als het ware als een rode draad door mijn leven. Al sinds de start van mijn leven heb ik hier helaas mee te maken gehad en de uitvaartbranche heeft hierdoor bij mij altijd meer dan gewone interesse gehad.

Mensen helpen, begeleiden en ontzorgen in de meest kwetsbare periode in hun leven: daar ligt mijn passie. Iemand die is overleden, zijn of haar waardigheid weer teruggegeven en mee helpen aan mooie herinneringen ophalen en weer nieuwe maken.

Er moet veel geregeld worden en dat doen we stapje voor stapje, zodat er telkens weer ruimte komt om tot rust te komen en over nieuwe dingen na te kunnen denken. Er bestaat bij mij geen standaard uitvaart. Ieder afscheid is bijzonder en persoonlijk. De persoonlijke uitvaart moet er vooral één zijn van herinneren en niet van vergeten. Het afscheid maken we samen, waarin de wensen van jouw dierbare en die van jullie, altijd het allerbelangrijkst zijn.

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer