Caroline van Onna

Uitvaartleidster

Mijn naam is Caroline van Onna en ik woon met mijn man, twee honden, een poes en een ‘asielparkiet’ in een leuke woonboerderij in Angeren. Samen hebben wij het geluk om ouders te mogen zijn van een prachtige zoon en even prachtige dochter.

Het onderwerp ‘Rouw en Verwerking’ loopt als het ware als een rode draad door mijn leven. Al sinds de start van mijn leven heb ik hier helaas mee te maken gehad en de uitvaartbranche heeft hierdoor bij mij altijd meer dan gewone interesse gehad.

Mensen helpen, begeleiden en ontzorgen in de meest kwetsbare periode in hun leven: daar ligt mijn passie. Iemand die is overleden, zijn of haar waardigheid weer teruggegeven en mee helpen aan mooie herinneringen ophalen en weer nieuwe maken.

Er moet veel geregeld worden en dat doen we stapje voor stapje, zodat er telkens weer ruimte komt om tot rust te komen en over nieuwe dingen na te kunnen denken. Er bestaat bij mij geen standaard uitvaart. Ieder afscheid is bijzonder en persoonlijk. De persoonlijke uitvaart moet er vooral één zijn van herinneren en niet van vergeten. Het afscheid maken we samen, waarin de wensen van jouw dierbare en die van jullie, altijd het allerbelangrijkst zijn.

De uitvaart is volgens mij een afsluiting van het leven dat iemand geleefd heeft en daarom staan jouw keuzes bij mij altijd centraal. Samen organiseren we het afscheid.

Ik ben blij dat ik vanuit mijn expertise en liefde voor het vak bij Aster Uitvaartzorg families mag begeleiden, hierbij als vanzelfsprekend ondersteund door het hechte team van Aster.