‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

aster uitvaartzorg tessa hendriks

Uitvaartondernemer Bemmel

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich in Bemmel en omgeving met liefde inzet om een afscheid draaglijk te maken. Dat doen we door er voor u te zijn, en zorg uit handen te nemen waar nodig.

Persoonlijke benadering

Tessa Hendriks is van origine afkomstig uit Bemmel en kent de omgeving dus uitstekend. In de afgelopen jaren heeft ze het team van Aster uitgebreid met betrokken professionals; samen met hen staat Tessa dag en nacht voor u klaar. Vanuit een grote betrokkenheid en onze veelzijdige achtergrond kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een uitvaart als een blijvende en troostgevende herinnering.

Eerlijk en betrokken

Onze werkwijze is oprecht, eerlijk en betrokken: de lijntjes zijn kort en in de week naar de uitvaart toe zijn we altijd persoonlijk bereikbaar. We berekenen geen hoge marges en staan voor een transparante benadering. Wij willen een begrafenisondernemer in Bemmel zijn waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast garanderen wij de meest hoogstaande kwaliteit en een betrokken benadering.

Aster uitvaartzorg kan de complete uitvaart in Bemmel voor u verzorgen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitvaartspreken en ritueelbegeleiden. Hiermee spelen wij in het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een niet-kerkgebonden uitvaart. Om de afscheidsplechtigheid toch stijlvol en persoonlijk vorm te geven, staan wij u terzijde.
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Bemmel? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken. Het is tevens mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te alle tijden telefonisch bereiken: we staan dag en nacht voor u klaar.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0481 – 766 530

Wij verzorgen ook multiculturele uitvaarten, niet- kerkgebonden uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer BeekUitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.