‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Den Bosch

‘Wat op liefde is gebouwd, kent geen vergeten’

Aster is een uitvaartondernemer uit Den Bosch e.o. dat zich vanuit een grote betrokkenheid in wil zetten om mensen te ondersteunen in een periode van rouw en afscheid.
Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er en dat geldt in het bijzonder voor de finale van het leven: de uitvaart. Aster verzorgt uitvaarten in Den Bosch en omgeving die elk uniek van kleur zijn. Vanuit onze brede ervaring en expertise kunnen wij ingaan op uw specifieke wensen en zijn we er voor u zolang als dit nodig is.

Tessa Hendriks vormt het gezicht van Aster. Wij zijn breed onderlegd in de uitvaartzorg en op het gebied van uitvaartspreken. We kunnen u tevens begeleiden in uitvaarten die niet kerkgebonden zijn maar waaraan u wel een religieuze lading wilt geven. Op deze site kunt u al onze mogelijkheden bekijken.

Onze werkwijze is informeel en warm. Voor- en nazorg vormen wezenlijke onderdelen van onze taak als uitvaartondernemer in Den Bosch. Wij voeren alle taken uit en besteden niets uit aan derden: zo vergroten we onze betrokkenheid en heeft u altijd te maken met één vaste uitvaartleider.

Onze tariefstelling kenmerkt zich als eerlijk en transparant: via deze site kunt u direct een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
U kunt ons te alle tijden bereiken als u meer informatie wenst over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Den Bosch.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.