‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Boxmeer

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Boxmeer en omgeving? Aster uitvaartzorg wil er voor u zijn in de moeilijke periode van rouw en verlies.

Vanuit liefde voor het uitvaartvak, maar bovenal liefde voor mensen zetten wij ons in om de periode rondom de uitvaart draaglijk voor u te maken. Dat doen we door de tijd te nemen om te luisteren naar uw wensen, en naar de wensen die de overledene kenbaar heeft gemaakt. Ons doel is een afscheid vorm te geven die een weerspiegeling is van wie de overledene was en wat hij of zij voor zijn naasten heeft betekend.

Aster uitvaartzorg werkt in Boxmeer samen met diverse uitvaartcentra. Uiteraard verzorgen wij ook thuisopbaring. Ook kunnen wij als uitvaartondernemer in Boxmeer het unieke concept van gedeeltelijke thuisopbaring aanbieden, waarbij de overledene in ons eigen uitvaartcentrum verblijft en wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis brengen.

Onze werkwijze is oprecht, informeel en transparant. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.
Op deze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen: zo kunnen wij u op korte termijn een gespecificeerde begroting aanreiken. Natuurlijk is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een unieke uitvaart in Boxmeer.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.