‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Niet-kerkgebonden uitvaart

Aster uitvaartzorg is een uitvaartondernemer die zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van niet- kerkgebonden uitvaarten. Hiermee spelen wij in op de steeds groter wordende vraag naar een persoonlijk afscheid die niet langer in een traditioneel kerkelijke context plaatsvindt.

Wanneer u geen binding (meer) heeft met een geloofsgemeenschap, maar wel een uitvaart wenst met een religieuze kleur, kan Aster uitvaartzorg u hierin ondersteunen. Samen met u willen we een betekenisvolle invulling geven aan het afscheid van uw dierbare.

Tessa Hendriks, uitvaartverzorger en religiewetenschapper wil u bijstaan in de vormgeven van een niet-kerkgebonden uitvaart. Uw wensen staan centraal: of u nu kiest voor vertrouwde elementen uit een religieuze of levensbeschouwelijke traditie, of als u juist voor nieuwe rituelen wilt gaan: Aster uitvaartzorg staat u hierin bij.

Aster is een uitvaartonderneming die werkzaam is in een zeer brede regio. Onze werkwijze kenmerkt zich als zeer betrokken, informeel en warm. Wij hebben oog en oor voor uw wensen, en willen u in alle facetten van de uitvaart ter zijde staan.

Onze tariefstelling is eerlijk en transparant. Wij berekenen geen hoge marges op onze diensten. Omdat wij alle taken zelf uitvoeren, heeft u altijd te maken met een vast gezicht en kunnen wij onze betrokkenheid sterk vergroten.

Als u meer informatie wilt over het verzorgen van de niet-kerkgebonden uitvaart, dan kunt u te alle tijden contact met ons opnemen. Het is tevens mogelijk om via deze site direct een –geheel vrijblijvende- offerte aan te vragen. Neem gerust contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.