‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Nijmegen

Uitvaart Nijmegen: een persoonlijk en warm afscheid

Het verliezen van een dierbare is een wezenlijk moment, waarop alles even stil lijkt te staan. Of het overlijden in de lijn der verwachting lag of dat een plotselinge gebeurtenis is: het afscheid is een markeerpunt in uw leven. Een moment waarop u zoekt naar persoonlijke en warme begeleiding in het regelen van de uitvaart. Aster uitvaartzorg wilt u daarin tot steun zijn. Wij regelen een uitvaart in Nijmegen vanuit de wensen van de overledene en nabestaanden.

Persoonlijk en volgens uw wensen

In alle rust staan wij u bij om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. U kunt bij ons terecht ongeacht of en waar u verzekerd bent. Wij verzorgen een uitvaart in Nijmegen voor iedereen, elk budget en ieders persoonlijke wens. Met een luisterend oor en de tijd die nodig is, wordt een afscheid stap voor stap vormgegeven. Hierin denken wij met u mee en vertalen wij de wensen: of het nu om een eenvoudig afscheid gaat of om een uitgebreide uitvaart.

Mocht er sprake zijn van een uitvaartverzekering, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij werken voor alle verzekeraars. De kosten kunnen rechtstreeks worden verrekend. Zo behoudt u zelf de regie in de keuze van de onderneming die de uitvaart in Nijmegen voor u regelt.

Ondersteuning bij een uitvaart in Nijmegen

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming: wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Zo heeft u maar met één partij te maken die u op alle wenselijke vlakken steunt. Bovendien garanderen wij een vaste contactpersoon. Zo bieden we persoonlijke en betrokken begeleiding. Onze ondersteuning gaat verder dan alleen het regelen van de uitvaart: u kunt ook in een voorstadium en na het afscheid rekenen op onze steun.

Wilt u voorafgaand aan een overlijden alvast de uitvaart in Nijmegen bespreken? Dat is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende, kosteloze afspraak.

Heeft u direct hulp nodig om een uitvaart in Nijmegen te regelen? Wij zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar: wij zijn er voor u.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, Niet-kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.