Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Uitvaartondernemer Nijmegen

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich in Nijmegen en omgeving met liefde inzet om een afscheid vorm te geven geheel volgens wens.
Een uitvaart mag een weerspiegeling zijn van de persoon van wie men afscheid heeft moeten nemen, en mag de nabestaanden kracht geven om verder te gaan.

Aster uitvaartzorg wordt gevormd door een klein team van ervaren uitvaartverzorgers, onder leiding van Tessa Hendriks. Tessa heeft een veelzijdige achtergrond en kan van iedere uitvaart een unieke herinnering maken.

Wij willen er voor u zijn, in ieder facet van de uitvaart. Intensieve voor- en nazorg vormen dan ook een belangrijk onderdeel van onze taak als uitvaartondernemer in Nijmegen e.o. Afgestemd op uw behoeften, willen wij zorg uit handen nemen en voor u zijn zolang als dit nodig is.

Onze werkwijze is oprecht en eerlijk: wij hebben geen winstoogmerk , berekenen geen hoge marges en staan voor een transparante benadering. Wij willen een uitvaartondernemer in Nijmegen zijn waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een betrokken benadering.

Aster uitvaartzorg kan de complete uitvaart in Nijmegen voor u verzorgen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitvaartspreken.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in Nijmegen e.o.? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken, en is het tevens mogelijk om –geheel vrijblijvend- een offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te alle tijden telefonisch bereikbaar: we staan voor u klaar.

Wij verzorgen ook een multiculturele uitvaart, niet- kerkgebonden uitvaart en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Beek, Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Den Bosch, Uitvaartondernemer Deurne, Uitvaartondernemer Druten en Uitvaartondernemer Eindhoven.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...