‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Bemmel

Wanneer een dierbare is overleden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Aster uitvaartverzorging is werkzaam in Bemmel en omgeving en ondersteunt nabestaanden in een periode van rouw en verlies.

Als kleinschalige, hechte onderneming kunnen wij alle tijd nemen om samen met nabestaanden een afscheid vorm te geven als waar eerbetoon aan de overledene. Er bestaan hier geen regels of protocollen voor: ieder afscheid is uniek, zoals ieder mens uniek is.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster uitvaartverzorging. Samen met een klein, hecht team van uitvaartverzorgers verzorgen wij uitvaarten in regio Bemmel. Wij voeren onze diensten zelf uit: u heeft altijd te maken met één vast contactpersoon.

Vanuit alle rust wordt er, in nauw overleg met u, toegewerkt naar een uitvaart die past bij uw wensen én budget. Ongeacht of u verzekerd bent: wij verzorgen een uitvaart geheel op maat.

Om u een beeld te kunnen geven van de mogelijkheden, nodigen we u van harte uit om onze site verder te bekijken.

Wilt u persoonlijk kennis maken, dan is één telefoontje voldoende. We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen via 0481 – 766 530.

Bent u benieuwd naar onze tariefstelling? Via deze site kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u op korte termijn een helder beeld van de kosten van een uitvaart.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in Nijmegen, Lingewaard, en Elst.