‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Nijmegen

Aster uitvaartverzorging Nijmegen is een betrokken onderneming die in regio Nijmegen zeer persoonlijke uitvaarten verzorgd, passend bij ieders wens en budget. Na het overlijden kunt u direct contact met ons opnemen: wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Vervolgens zullen we stap voor stap, in nauw overleg met u, toewerken naar een waardig afscheid. Hier zijn geen vastgestelde regels of paden voor: zoals ieder mens uniek is, zo zal iedere uitvaart dat ook zijn.

Onze kracht ligt in het luisteren naar uw wensen, en meedenken in de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Aster uitvaartverzorging Nijmegen kan u zeer gericht adviseren. Een uitvaart kan bijvoorbeeld plaatsvinden op een speciale locatie, van een geliefd restaurant, tot een mooie zaal, tuin of zelfs een sportkantine. Ook in de keuze van een rouwkaart, een uitvaartkist of rouwvervoer is veel mogelijk. Het gaat er in alle keuzes om dat deze kloppen met de wensen van de overledene en u als nabestaanden. Op die manier wordt het afscheid een waardig moment en een troostrijke herinnering.

Uit de regio

In Nijmegen kunnen wij als uitvaartverzorging terecht bij de diverse begraafplaatsen en crematoria die de stad rijk is. De keuze is aan u. Ook kunnen wij gebruik maken van diverse uitvaartcentra en bijzondere locaties om een afscheidsceremonie te organiseren.

Bent u verzekerd? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen als uitvaartverzorging de kosten rechtstreeks verrekenen met uw verzekeraar. Een bijkomend voordeel is dat u in veel gevallen goedkoper uit bent, omdat wij als kleinschalige onderneming scherpe en eerlijke tarieven hanteren.

Altijd bereikbaar

Via deze website kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen, uiteraard zonder enige verplichting. Indien u dat prettig vindt, kunnen wij ook samen met u in gesprek gaan om de mogelijkheden door te nemen.

Neemt u gerust contact op met Tessa Hendriks via telefoonnummer 0481 – 766 530 of mail info@aster-uitvaartzorg.nl.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in de regio ArnhemOverbetuweGelderlandBetuwe.

uitvaartverzorging Nijmegen