‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Betuwe

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, vraagt dit tijd en aandacht. Aster uitvaartverzorging is werkzaam in de Betuwe en wil u ondersteunen in een tijd van rouw en verlies.

Met ons kleinschalige en ruim ervaren team van uitvaartverzorgers verzorgen wij uitvaarten in de Betuwe die geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen, en passend binnen uw budget.

Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit en we garanderen u één vast aanspreekpersoon. Aster uitvaartverzorging Betuwe heeft een warme en informele stijl van werken, waarin in alles de wensen van de overledene en de nabestaanden voorop worden gesteld. In alle rust werken we stapsgewijs toe naar een passend afscheid.

In de Betuwe kunnen wij terecht in alle uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Laat ons gerust weten waar uw voorkeur naar uit gaat. Een thuisopbaring is uiteraard eveneens mogelijk. Het is tevens mogelijk om voor een alternatieve uitvaartlocatie te kiezen.

Heeft u een uitvaartverzekering? Dat is geen enkel probleem. Ook dan kunt u terecht bij Aster uitvaartverzorging Betuwe. Ook als u verzekerd bent, bent vrij om te kiezen voor een eigen uitvaartondernemer: wij kunnen de kosten rechtstreeks verrekenen met uw verzekeraar.

In veel gevallen bent u zelfs goedkoper uit doordat wij als kleine uitvaartverzorging andere tarieven kunnen rekenen dan grote organisaties. Laat u gerust informeren via onze website, of middels een persoonlijk gesprek. Wij komen graag en zonder enige verplichting bij u langs.

U kunt hiervoor contact opnemen met Tessa Hendriks: 0481- 766 530. Aster uitvaartverzorging Betuwe is dag en nacht bereikbaar.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in de regio Arnhem, Overbetuwe, Nijmegen, Gelderland, Betuwe.