‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Bijzondere locaties

Ieder mens is uniek, en daarom is het belangrijk dat ieder afscheid een unieke kleur krijgt.

De locatie waar een uitvaart plaatsvindt, is belangrijk voor de sfeer van het afscheid.

Veel uitvaartdiensten vinden plaats in een aula of kerkgebouw. Echter, het bezwaar van steeds meer nabestaanden is dat deze locaties vaak groot, kil en onpersoonlijk zijn. Er is steeds meer behoefte aan eigenheid en sfeer.

Gelukkig kan Aster uitvaartzorg hier op inspelen. Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk. Waarom zou u niet kiezen voor een ceremonie in een sfeervol restaurant, of midden in de natuur? Van een intiem afscheid in de huiskamer tot een uitvaart in een favoriete zaal of café: Aster uitvaartzorg verzorgt uitvaarten op de meest uiteenlopende locaties.

Na afloop van de ceremonie en eventueel een samenzijn, kan de overledene naar het crematorium of de begraafplaats worden begeleid. Op deze manier wordt het afscheid een dankbare beleving, geheel in stijl en afgestemd op uw wensen.

Het ‘uitzwaaien’ van een overledene komt ook steeds vaker voor: na afloop van de ceremonie vormen de aanwezigen een erehaag en draagt de familie de kist naar de rouwauto. De overledene vertrekt onder begeleiding van de uitvaartbegeleider. De aanwezigen en familie blijven achter om samen het glas te heffen, na te praten en de dag af te sluiten.

Iedere keuze is een persoonlijke keuze, ook wat de uitvaartlocatie betreft: laat gerust uw wensen spreken zodat de uitvaart in álle facetten klopt.