‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Gelderland

Afscheid nemen van een dierbare vraagt tijd en aandacht. Aster uitvaartverzorging uit Elst Gelderland wilt u ondersteunen in een tijd van rouw en verlies.

Met ons kleinschalige en ruim ervaren team van uitvaartverzorgers verzorgen wij uitvaarten binnen Gelderland die elk uniek van kleur zijn.

Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit en we garanderen u één vast aanspreekpersoon. Aster uitvaartverzorging heeft een warme en informele stijl van werken, waarin de wensen van de overledene en de nabestaanden in alles voorop worden gesteld.

Stap voor stap werken we, in alle rust, toe naar een passend afscheid. We luisteren hierbij naar uw gewenste inbreng, en zullen u adviseren in de mogelijkheden die er zijn. De ´standaard´ uitvaart van weleer bestaat niet meer: vandaag de dag kan ieder afscheid uniek zijn. U kunt op ieder gewenst moment contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Bent u verzekerd? Ook dan kunt u terecht bij Aster uitvaartverzorging. U bent vrij om te kiezen voor een eigen uitvaartondernemer: wij kunnen de kosten rechtstreeks verrekenen met uw verzekeraar.

In veel gevallen bent u zelfs goedkoper uit doordat wij als kleine onderneming binnen Gelderland andere tarieven kunnen rekenen dan grote organisaties. Laat u gerust informeren via onze website, of middels een persoonlijk gesprek.

U kunt hiervoor contact opnemen met Tessa Hendriks: 0481 – 766 530. Aster uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in de regio Arnhem, Overbetuwe, Nijmegen, Betuwe.