‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Bemmel

Aster uitvaartzorg is een betrokken begrafenisondernemer, werkzaam in Bemmel en omgeving. Wij zijn een jong en hecht team van uitvaartverzorgers en hebben vele diverse uitvaarten mogen verzorgen met elk een unieke kleur.

Warm en persoonlijk

Van intieme, kleine momenten van afscheid tot een grootschalige begrafenis: Aster uitvaartzorg neemt u de zorg uit handen. Alle beslissingen worden in nauw overleg met  genomen: uw inbreng is van groot belang om de uitvaart tot een passend afscheid te laten worden.

De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand: alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd. Door deze werkwijze wordt niet alleen de betrokkenheid sterk vergroot, maar heeft u tevens te maken met één vast aanspreekpersoon.

Als uitvaartondernemer in Bemmel kunnen wij terecht in de vele uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria die de regio rijk is. Uw wens staat hierin voorop: wij luisteren graag naar uw verhaal en spelen in op uw wensen.

Het is bij ons als begrafenisondernemer mogelijk om een uitvaart van te voren vast te leggen. Zo weet u precies waar u aan toe bent: zowel qua inhoud als financieel.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak: 0481 – 766 530. Via deze site is het tevens mogelijk om direct een kostenbegroting op te vragen. Zo heeft u op korte termijn een duidelijk overzicht van de kosten.

Bent u verzekerd? Dat is geen probleem. U bent vrij om een eigen begrafenisondernemer te kiezen. Kiest u voor Aster, dan verrekenen wij rechtstreeks de kosten met uw verzekeraar.

Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook: zeker als het gaat om een uitvaart: als betrokken begrafenisondernemer in Bemmel zijn wij u graag tot steun.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0481 – 766 530