Verbouwing ‘Bloesem: huis van afscheid’

Sinds het najaar van 2016 heeft Aster uitvaartzorg een eigen uitvaartcentrum in Huissen, onder de naam ‘Bloesem: huis van afscheid’. Wij hebben de bestaande rouwkamer van parochie De Levensbron overgenomen en gemoderniseerd tot een sfeervolle, warme plek waar men in alle rust afscheid kan nemen. Het afgelopen jaar hebben we vele families mogen verwelkomen in ons huis van afscheid, zowel familie die wij zelf begeleidden, als families van collega-uitvaartondernemers.

Vanaf 1 oktober zal ‘Bloesem’ worden verbouwd en uitgebreid, zodat er nog meer faciliteiten ontstaan. Er zal een zogeheten ‘sleutelkamer’ worden gerealiseerd, waarvan nabestaanden een eigen sleutel krijgen om hun overleden dierbare elk moment te kunnen bezoeken. Daarnaast wordt er een tweede rouwkamer gebouwd, een keuken en een verzorgingsruimte. Door middel van een doorbraak naar de naastgelegen kerk zal er bovendien een ceremonie- en condoleanceruimte ontstaan. Op deze pagina zullen wij u geregeld informeren over de vorderingen.


Laatste nieuws

  • Open Middag Aster Uitvaartcentrum & Crematorium FineVita
    Wilt u eens een kijkje nemen in ons uitvaartcentrum en crematorium? Heeft u concrete vragen of bent u gewoon nieuwsgierig? Op zondag 26 maart zetten wij de deuren voor u open. Wandel gerust even binnen tussen 13.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan voor u klaar, we ontmoeten u graag.
  • Aster Uitvaartzorg neemt Crematorium Finevita over
    Aster Uitvaartzorg is vanaf 15 november j.l. eigenaar geworden van crematorium Finevita in Heteren. Met deze overname wil Aster haar eigen dienstverlening verder uitbreiden en is daarmee de enige zelfstandige uitvaartonderneming in de verre regio […]
  • Bakkie troost
    Een kopje koffie of thee voor iedereen die een dierbare heeft verloren: loop gerust even binnen voor een gesprekje, een stukje afleiding of troost. Ontmoeten op ontspannen wijze om het gemis, al is het maar […]