Verbouwing ‘Bloesem: huis van afscheid’

Sinds het najaar van 2016 heeft Aster uitvaartzorg een eigen uitvaartcentrum in Huissen, onder de naam ‘Bloesem: huis van afscheid’. Wij hebben de bestaande rouwkamer van parochie De Levensbron overgenomen en gemoderniseerd tot een sfeervolle, warme plek waar men in alle rust afscheid kan nemen. Het afgelopen jaar hebben we vele families mogen verwelkomen in ons huis van afscheid, zowel familie die wij zelf begeleidden, als families van collega-uitvaartondernemers.

Vanaf 1 oktober zal ‘Bloesem’ worden verbouwd en uitgebreid, zodat er nog meer faciliteiten ontstaan. Er zal een zogeheten ‘sleutelkamer’ worden gerealiseerd, waarvan nabestaanden een eigen sleutel krijgen om hun overleden dierbare elk moment te kunnen bezoeken. Daarnaast wordt er een tweede rouwkamer gebouwd, een keuken en een verzorgingsruimte. Door middel van een doorbraak naar de naastgelegen kerk zal er bovendien een ceremonie- en condoleanceruimte ontstaan. Op deze pagina zullen wij u geregeld informeren over de vorderingen.


Laatste nieuws

  • Bakkie Troost
    Een kopje koffie of thee voor iedereen die een dierbare heeft verloren: loop gerust even binnen voor een gesprekje, een stukje afleiding of troost. Ontmoeten op ontspannen wijze om het gemis, al is het maar voor even, iets te verlichten.
  • Herdenking 2023
    Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren. Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist, om deze nog eens te laten klinken. Een moment van aandacht, met na afloop koffie, thee en warme chocolademelk.
  • Open Avond Aster Uitvaartzorg
    Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan bij Aster terecht? Hoe betrek ik mijn (klein)kinderen bij een… Lees meer: Open Avond Aster Uitvaartzorg