Open Avond Aster Uitvaartzorg

Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan bij Aster terecht? Hoe betrek ik mijn (klein)kinderen bij een afscheid? Wat is een levenstestament en hoe werkt het met het afwikkelen van mijn nalatenschap? Deze en nog veel meer vragen kunnen worden gesteld tijdens de Open Avond op vrijdag 27 oktober a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur.

Onder het genot van een kopje koffie en thee kunt u zich laagdrempelig laten informeren door het team van Aster uitvaartzorg. U kunt een kijkje nemen in het uitvaartcentrum in Elst en wordt getrakteerd op twee miniconcerten van zangeres Annemiek Jansen. Ook is Wendy Rutjes aanwezig namens Oikonomia: als executeur informeert zij u over allerhande zaken rondom nalatenschap.

De koffie en thee staan voor u klaar. Van harte welkom!

Aster Uitvaartcentrum Elst, Kokkeland 17,  27 oktober 19.00 – 21.00 uur