Open middag

Open middag ‘Bloesem: huis van afscheid’

Aster uitvaartzorg is trotse beheerder van ‘Bloesem: huis van afscheid’. Hiermee is regio Lingewaard een prachtig uitvaartcentrum rijker. Na de overname van De Zandse Kerk door werkgroep Stichting De Zandse Kerk is in het najaar van 2017 gestart met een renovatie en verbouwing van het oude mortuarium. Met een groep enthousiaste vrijwilligers en professionals is hard gewerkt om een kleinschalig en eigentijds uitvaartcentrum te realiseren onder de naam ‘Bloesem: huis van afscheid’. 

Bloesem biedt een rouwkamer welke dienst kan doen als ’24-uurskamer’: nabestaanden ontvangen hiervan een eigen sleutel zodat men op ieder moment de overledene kan bezoeken. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte gerealiseerd, zeer geschikt als grote rouwkamer, voor condoleances en afscheidsceremonies. Uiteraard kan ook de catering daarbij worden verzorgd.

Op zaterdag 7 juli gaan de deuren van Bloesem open en bent u welkom om een kijkje te komen nemen. De koffie staat voor u klaar tussen 13.00 en 17.00 uur. Graag tot ziens!

Bloesem: huis van afscheid
Van Wijkstraat 33 Huissen

www.bloesem-uitvaartcentrum.nl


Laatste nieuws

  • Herdenking 2023
    Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren. Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist, om deze nog eens te laten klinken. Een moment van aandacht, met na afloop koffie, thee en warme chocolademelk.
  • Open Avond Aster Uitvaartzorg
    Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan bij Aster terecht? Hoe betrek ik mijn (klein)kinderen bij een… Lees meer: Open Avond Aster Uitvaartzorg
  • Inspiratiedag Afscheid & Gedenken 8 oktober
    Zoveel mensen… zoveel wensen. Zeker als het om afscheid nemen gaat. U bent van harte welkom op de Inspiratiedag om laagdrempelig alle mogelijkheden te verkennen. De Zandse Kerk presenteert zich als unieke uitvaartlocatie waar in alle rust en geheel op eigen wijze een afscheid kan worden georganiseerd. Aster Uitvaartzorg en vele leveranciers zijn aanwezig om u te informeren en inspireren. Hartelijk welkom!