‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaart regelen

De uitvaart regelen, praten over de dood is iets wat nog steeds veel mensen lastig vinden. Dat is logisch, het is nou eenmaal een beladen onderwerp. Toch blijkt het mensen, of ze zich nou in de laatste levensfase bevinden of niet, het fijn vinden om hun begrafenis of crematie alvast voor te regelen. ´Het kan maar geregeld zijn´ is een uitspraak die wij vaak horen. En zo is het ook. De uitvaart kan beter maar goed en naar wens voorbesproken en vastgelegd zijn, dan dat u na een overlijden niet weet waar te beginnen om de uitvaart te regelen.

Wanneer nabestaanden geen weet hebben van de wensen van de overledene, kan het lastig voor hen zijn om de uitvaart vorm te geven. Men wordt overmand door emoties of twijfelt of de keuzes wel juist zijn. Dan is het rustgevend als de wensen van de overledene duidelijk zijn.

Het kan maar geregeld zijn…

Aster uitvaartzorg komt kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs om een toekomstige uitvaart voor te bespreken. Hier nemen we alle tijd voor. Alle mogelijkheden mogen de revue passeren, net zolang tot u tevreden bent over een passende invulling van de uitvaart. De kosten zullen ook direct in kaart worden gebracht, zodat u ook op dat gebied precies weet waar u aan toe bent.