Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Begrafenis regelen

Op een dag komt u ervoor te staan: u moet een begrafenis regelen voor een dierbare die u bent verloren. Een wirwar aan emoties en vragen dienen zich aan. Op zo’n moment is het prettig om deze zorg uit handen te kunnen geven aan een betrouwbare uitvaartondernemer.

Aster uitvaartzorg regelt iedere begrafenis vanuit het hart. We nemen alle tijd en de rust om te luisteren naar uw wensen. Vanaf het moment van overlijden kunt u rekenen op onze steun: kleinschaligheid en betrokkenheid vormen hierin onze speerpunten.

Zoals ieder mens uniek is, zo behoort ieder afscheid dat ook te zijn. Hier zetten wij ons graag voor in als wij een uitvaart regelen. Stap voor stap regelen wij de begrafenis, geheel in samenspraak met u.

Wij hebben goede contacten met diverse begraafplaatsen en crematoria. Ook kunnen wij in vele uitvaarcentra een opbaring en condoleance verzorgen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van een begrafenis ongekend: koffie en cake maken plaats voor een borrel of maaltijd, en de locatie waar afscheid wordt genomen wordt ook steeds bewuster gekozen.

Via deze site kunt u kennis maken met ons als uitvaartonderneming, met onze visie, werkwijze en specialisaties. Ook kunt u diverse beoordelingen nalezen van nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen regelen.

Indien u een uitvaartverzekering heeft, kunt u ook bij Aster uitvaartzorg terecht. Wij kunnen de kosten rechtstreeks indienen bij uw verzekeraar. U zult zien dat het veelal mogelijk is om binnen de uitgekeerde waarde van uw polis te blijven.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze tarieven, dan kunt u via deze website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Uiteraard behoort een persoonlijk gesprek ook altijd tot de mogelijkheden: u kunt ons op ieder gewenst moment bereiken via 06-41211199.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...