Dans met het leven

In maart 2022 verscheen de bundel ‘Dans met het leven’ van Tessa Hendriks. Twintig verhalen over loslaten en vasthouden; niet om de dood het woord te geven, maar woorden te geven aan de dood. Het boek is verkrijgbaar via tessa@aster-uitvaartzorg.nl en bedraagt 18 euro exclusief eventuele verzendkosten.

Ook verscheen er een bericht over de bundel in De Gelderlander. Klik hier om het bericht te lezen.


Laatste nieuws

  • Herdenking 2023
    Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren. Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist, om deze nog eens te laten klinken. Een moment van aandacht, met na afloop koffie, thee en warme chocolademelk.
  • Open Avond Aster Uitvaartzorg
    Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan bij Aster terecht? Hoe betrek ik mijn (klein)kinderen bij een… Lees meer: Open Avond Aster Uitvaartzorg
  • Inspiratiedag Afscheid & Gedenken 8 oktober
    Zoveel mensen… zoveel wensen. Zeker als het om afscheid nemen gaat. U bent van harte welkom op de Inspiratiedag om laagdrempelig alle mogelijkheden te verkennen. De Zandse Kerk presenteert zich als unieke uitvaartlocatie waar in alle rust en geheel op eigen wijze een afscheid kan worden georganiseerd. Aster Uitvaartzorg en vele leveranciers zijn aanwezig om u te informeren en inspireren. Hartelijk welkom!