‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Cremeren

Wanneer een dierbare is overleden, kan er gekozen worden voor een crematie. Ons land is diverse crematoria rijk: zo kan eenieder die de voorkeur heeft voor cremeren, op geringe afstand een plaats vinden om afscheid te nemen.

Cremeren is een persoonlijke keuze: de laatste decennia is het aantal crematies ten opzichte van begrafenissen enorm toegenomen. Aster uitvaartzorg verzorgt crematies volgens de wensen van nabestaanden.

U heeft inspraak in alle zaken rondom het cremeren: van de keuze van de kist, de locatie tot aan de bloemen en de bestemming van de as: wij luisteren naar uw wensen en zullen alles in werking stellen om deze te realiseren.

Als kleinschalige, hechte onderneming kunnen wij alle tijd nemen om samen met nabestaanden een afscheid vorm te geven als waar eerbetoon aan de overledene.

Er bestaan hier geen regels of protocollen voor: ieder afscheid is uniek. Aster uitvaartzorg denkt graag met u mee in het ontwerpen van een passende ceremonie, waarbij middels muziek, verhalen en andere rituelen de overledene kan worden herdacht. Het afscheid wordt zo een dankbare en troostrijke herinnering.

Via deze site kunt u kennis maken met Aster uitvaartzorg, en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om cremeren.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen om direct inzicht te krijgen in de tarieven die wij hanteren. U mag de offerte binnen 24 uur van ons verwachten.

Uiteraard kunnen wij ook bij u langs komen om de mogelijkheden door te nemen. Vanzelfsprekend zonder enige verplichting: wij nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw specifieke wensen. Indien gewenst leggen we al uw wensen vast, zodat u ervan verzekerd bent dat de uitvaart precies volgens wens zal gaan verlopen.

Bel gerust voor meer informatie, wij zijn dag en nacht bereikbaar via nummer 0481 – 766 530.