‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Crematie

Kiezen voor een crematie of een begrafenis: het is een zeer persoonlijke keuze. Hierbij kunnen allerlei motieven en overtuigingen een rol spelen. Vaak is het ook een bepaald gevoel dat maakt of men kiest voor cremeren of juist niet.

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartondernemer dat iedere crematie tot een unieke herinnering wil maken. Ieder mens is immers uniek: de crematie zal daarom niet anders zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van nabestaanden in het vormgeven van een passend afscheid. Samen met u werken we stap voor stap toe naar een crematie die eer doet aan wie de overledene was, maar ook wat diegene voor u heeft betekent.

Alle stappen die we zetten, van de keuze van de as tot aan de keuze van de asbestemming, mag hiervan in het teken zijn.

Met ons kleine en hechte team willen we u hierin tot steun zijn. We nemen de zorg uit handen die u niet zelf kunt of wilt dragen.

Een crematie is mogelijk voor ieders wensen en ieders budget. Via deze website kunt u een kostenbegroting laten opmaken: zo weet u precies waar u aan toe bent. Helder en transparant: zo werken wij graag.

Ten opzichte van begraven is cremeren voordeliger op de langere termijn. Daar waar bij een graf de grafrechten steeds opnieuw moeten worden betaald, is er bij cremeren geen sprake van terugkerende kosten.

Bovendien zijn de mogelijkheden met de as tegenwoordig erg veelzijdig. Laat u gerust eens informeren door ons: wij praten u graag bij over de gang van zaken bij een crematie.

U kunt Aster uitvaartzorg dag en nacht bereiken via 0481 – 766 530. We staan u zeer graag te woord.