Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Crematorium Jonkerbos

Wanneer u voor een crematie kiest, is crematorium Jonkerbos in Nijmegen een goede optie. Aster uitvaartzorg verzorgt in crematorium Jonkerbos uitvaarten die uniek van kleur zijn.

Een afscheid als weerspiegeling van de overledene en wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekent: zo wordt een crematie een dankbare herinnering.

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming uit Elst. Binnen regio Nijmegen verzorgen wij uitvaarten, die geheel volgens de wensen van nabestaanden worden vormgegeven.

Een afscheid in crematorium Jonkerbos behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Wij zijn een jong en hecht team van uitvaartverzorgers. Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster uitvaartzorg en samen met haar team staat zij dag en nacht klaar om de zorg rondom een uitvaart uit handen te nemen. Vanuit alle rust wordt er, samen met u, toegewerkt naar een uniek afscheid.

Om u een beeld te kunnen geven van de mogelijkheden, nodigen we u van harte uit om onze site verder te bekijken. Wilt u persoonlijk kennis maken, dan is één telefoontje voldoende. We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken van onder meer een crematie in crematorium Jonkerbos.

U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen via 06-41211199.

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer