Coronamaatregelen vanaf 1 juni en 1 juli

De vernieuwde maatregelen betekenen ook voor uitvaarten gelukkig wat meer mogelijkheden. Vanaf 1 juni blijft het aantal aanwezigen nog op 30 staan maar is catering weer toegestaan. Dat een kopje koffie, een lunch of een glas wijn een gemis kan zijn na een afscheid merkten we keer op keer de afgelopen periode. Fijn dat er weer meer mogelijk is, natuurlijk wel op gepaste afstand. Onze uitvaartcentra zijn gelukkig ruimtelijk van opzet en ook de tuinen zullen we bij mooi weer optimaal gaan inzetten.

Vanaf 1 juli mogen er weer 100 mensen aanwezig zijn op een condoleance of uitvaart. Waarschijnlijk zal ook daarin de 1,5 meter moeten worden gewaarborgd. De komende tijd gaan wij kijken hoe we dit in onze uitvaartcentra kunnen realiseren.

We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en we vanaf 1 juli weer grotere groepen mensen kunnen ontvangen in ons uitvaartcentrum in Elst en in Huissen -daar de combinatie van Bloesem en Zandse Kerk-.

We houden je hiervan op de hoogte.


Laatste nieuws

  • Bakkie Troost
    Een kopje koffie of thee voor iedereen die een dierbare heeft verloren: loop gerust even binnen voor een gesprekje, een stukje afleiding of troost. Ontmoeten op ontspannen wijze om het gemis, al is het maar voor even, iets te verlichten.
  • Herdenking 2023
    Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren. Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist, om deze nog eens te laten klinken. Een moment van aandacht, met na afloop koffie, thee en warme chocolademelk.
  • Open Avond Aster Uitvaartzorg
    Wat komt er op me af, na een overlijden? Wat kan ik al regelen, voordat iemand overleden is? Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan bij Aster terecht? Hoe betrek ik mijn (klein)kinderen bij een… Lees meer: Open Avond Aster Uitvaartzorg