Coronamaatregelen vanaf 1 juni en 1 juli

De vernieuwde maatregelen betekenen ook voor uitvaarten gelukkig wat meer mogelijkheden. Vanaf 1 juni blijft het aantal aanwezigen nog op 30 staan maar is catering weer toegestaan. Dat een kopje koffie, een lunch of een glas wijn een gemis kan zijn na een afscheid merkten we keer op keer de afgelopen periode. Fijn dat er weer meer mogelijk is, natuurlijk wel op gepaste afstand. Onze uitvaartcentra zijn gelukkig ruimtelijk van opzet en ook de tuinen zullen we bij mooi weer optimaal gaan inzetten.

Vanaf 1 juli mogen er weer 100 mensen aanwezig zijn op een condoleance of uitvaart. Waarschijnlijk zal ook daarin de 1,5 meter moeten worden gewaarborgd. De komende tijd gaan wij kijken hoe we dit in onze uitvaartcentra kunnen realiseren.

We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en we vanaf 1 juli weer grotere groepen mensen kunnen ontvangen in ons uitvaartcentrum in Elst en in Huissen -daar de combinatie van Bloesem en Zandse Kerk-.

We houden je hiervan op de hoogte.


Laatste nieuws

  • Aster Uitvaartcentrum Bemmel
    Aster Uitvaartzorg heeft haar derde uitvaartcentrum geopend. Naast de Theaterkerk, in het hart van Bemmel is het voormalige uitvaartcentrum van De Wit Dela overgenomen. Na enkele weken van opknappen en opfrissen is er een sfeervol, huiselijk afscheidshuis ontstaan. Een plek waar op eigen wijze en vooral in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare.
  • Open Middag Aster Uitvaartcentrum & Crematorium FineVita
    Wilt u eens een kijkje nemen in ons uitvaartcentrum en crematorium? Heeft u concrete vragen of bent u gewoon nieuwsgierig? Op zondag 26 maart zetten wij de deuren voor u open. Wandel gerust even binnen tussen 13.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan voor u klaar, we ontmoeten u graag.
  • Aster Uitvaartzorg neemt Crematorium Finevita over
    Aster Uitvaartzorg is vanaf 15 november j.l. eigenaar geworden van crematorium Finevita in Heteren. Met deze overname wil Aster haar eigen dienstverlening verder uitbreiden en is daarmee de enige zelfstandige uitvaartonderneming in de verre regio … Lees meer