Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Begeleiding uitvaart

´Wat op liefde is gebouwd, kent geen vergeten´

Het verlies van een dierbare vraagt om aandacht, tijd en ruimte, om de juiste stappen te zetten naar een passende uitvaart. Een wirwar van emoties dienen zich aan, de wereld lijkt even stil te staan. Op zo´n moment is het goed om op betrokken wijze te worden begeleid.

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en ruim ervaren uitvaartonderneming die de begeleiding van een uitvaart met hart en ziel op zich neemt.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht, en samen met een hecht team werken we in nauw overleg met nabestaanden naar een afscheid volgens wens. We nemen alle tijd om te luisteren naar de vragen, behoeften en wensen. Geen enkele vraag is vreemd, als kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer denken wij graag met nabestaanden mee.

Een uitvaart hoeft allang niet meer te bestaan uit een auladienst gevolgd door een condoleance met koffie en cake. Zoveel mensen dat er zijn, zoveel wensen zijn er ook: zeker als het gaat om een uitvaart. Aster denkt graag met u mee in het vormgeven van een uitvaart. Een afscheid in een huiskamer, of in een favoriet café, een borrel op het leven of een wandeling door de bossen: de mogelijkheden zijn tegenwoordig ongekend.

Wilt u uw wensen doornemen en eventueel vast laten leggen? Dan kunt u op ieder gewenst moment contact met ons opnemen via nummer 06-41211199. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Via deze website is het tevens mogelijk om direct, vrijblijvend, een gespecificeerde begroting op te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer