‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Aster uitvaartcentrum Elst

Wanneer een opbaring thuis niet gewenst of mogelijk is, kan worden gekozen voor een uitvaartcentrum. Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio, maar heeft ook twee eigen uitvaartcentra waaronder Aster Uitvaartcentrum in het hart van Elst.

Aster Uitvaartcentrum is een sfeervolle, warme locatie waar nabestaanden op eigen wijze afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Uniek in het uitvaartcentrum zijn de sfeervolle afscheidskamers waarvan families een eigen sleutel kan ontvangen. Op deze manier kan een overledene onbeperkt en op ieder moment van de dag worden bezocht. Met deze ‘24uurskamers’ is Aster de eerste en enige uitvaartonderneming in de gemeente Overbetuwe die dit aanbiedt.

Het uitvaartcentrum biedt bovendien een aula, waar uitvaartceremonies plaats kunnen vinden voor zowel kleine als grotere groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels; bij mooi weer ook buiten in de ruime tuin.

Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, biedt Aster uitvaartzorg een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis afscheid te nemen. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer; een rustgevende plek voor eenieder in een periode van rouw en verlies.