Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Aster uitvaartcentrum Elst

Wanneer een opbaring thuis niet gewenst of mogelijk is, kan worden gekozen voor een uitvaartcentrum. Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio.

In Elst opent Aster uitvaartzorg in het weekend van 29 februari en 1 maart 2020 de deuren van haar  uitvaartcentrum aan Kokkeland 17 te Elst. Op deze unieke locatie, in het centrum gelegen, zal Aster vanaf maart uitvaarten gaan verzorgen.

In het uitvaartcentrum worden sfeervolle rouwkamers gerealiseerd waarvan nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen. Op deze manier kan men een overleden dierbare onbeperkt en op ieder moment van de dag bezoeken. Met deze ‘24uurskamers’ is Aster de eerste en enige uitvaartonderneming in de gemeente Overbetuwe die dit aanbiedt.

In het uitvaartcentrum zal bovendien een aula zijn, waar uitvaartceremonies plaats kunnen vinden, voor zowel kleine als grotere groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels; zowel binnen als buiten in de ruime tuin. Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, biedt Aster uitvaartzorg een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis afscheid te nemen. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer; een rustgevende plek voor eenieder in een periode van rouw en verlies.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in Aster Uitvaartcentrum op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. In dit openingsweekend worden de deuren open gezet en leidt het team van Aster u graag rond. De koffie staat voor u klaar, van harte welkom!

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...