Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Aster uitvaartcentrum Elst

Wanneer een opbaring thuis niet gewenst of mogelijk is, kan worden gekozen voor een uitvaartcentrum. Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio, maar heeft ook twee eigen uitvaartcentra waaronder Aster Uitvaartcentrum in het hart van Elst.

Aster Uitvaartcentrum is een sfeervolle, warme locatie waar nabestaanden op eigen wijze afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Uniek in het uitvaartcentrum zijn de sfeervolle afscheidskamers waarvan families een eigen sleutel kan ontvangen. Op deze manier kan een overledene onbeperkt en op ieder moment van de dag worden bezocht. Met deze ‘24uurskamers’ is Aster de eerste en enige uitvaartonderneming in de gemeente Overbetuwe die dit aanbiedt.

Het uitvaartcentrum biedt bovendien een aula, waar uitvaartceremonies plaats kunnen vinden voor zowel kleine als grotere groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels; bij mooi weer ook buiten in de ruime tuin.

Met de begraafplaatsen op loopafstand en crematoria in de regio, biedt Aster uitvaartzorg een totaal concept waarbij het mogelijk is om dicht bij huis afscheid te nemen. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer; een rustgevende plek voor eenieder in een periode van rouw en verlies.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...